Aquest diumenge, connecta’t al blau!

03/04/2019 - 10:27 h

Inclusió. Diversos espais de Sant Martí acullen una gran festa ciutadana amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre la situació de les persones amb autisme i les seves famílies, a més de reivindicar els drets d’aquest col·lectiu.

Diversos espais de Sant Martí acullen una gran festa ciutadana amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre la situació de les persones amb autisme i les seves famílies, a més de reivindicar els drets d’aquest col·lectiu.

El passat 2 d’abril, es va celebrar el Dia Mundial de conscienciació sobre l’Autisme, un trastorn molt desconegut en diferents àmbits.  Existeixen encara falsos mites que pesen sobre les persones amb autisme que constitueixen veritables barreres per a la seva plena inclusió social.

Per combatre els diferents tòpics i donar visibilitat al col·lectiu i a les seves famílies, l’Associació Aprenem celebra una gran festa per a tothom, aquest diumenge 7 d’abril, a diversos espais del districte i de la ciutat.

Activitats a Sant Martí

Jornada esportiva en família
CEM La Mar Bella
, de 10 a 13 h.
Circuit de psicomotricitat, rugbi, futbol, etc.

Experimenta el Niu de la Ciència
Museu de Ciències Naturals
, de 10.30 a 11.30 h.
Activitat en família per descobrir el Museu de forma diferent. Toca, observa, escolta i manipula, tota una experiència per aprendre a través dels cinc sentits!

Bateig de mar
CMV Vela Barcelona,
a les 10.30 h, 11.30 h i 12.30 h.
Gaudir d’una passejada per la costa en un veler escola, impulsat pel vent i les onades del mar!

Torneig de pàdel
CEM Olímpia
, de 9 a 14 h.
Els adults podran participar en el torneig entre amics en equips de parella i els més petits gaudiran de diverses activitats i jocs.

Totes les activitats inclouen un donatiu que es destinarà íntegrament a seguir fent possible la inclusió de les persones amb autisme. Les entrades es poden adquirir a través de Ticketea i de l’adreça d’e-mail: aprenem.suportgestio@gmail.com