Arriba el cicle de concerts d’estiu Música als Parcs

19/06/2019 - 13:35 h

cultura i lleure. Els espais verds de Barcelona acullen 44 actuacions gratuïtes, 5 a Sant Martí, a més d’11 visites guiades que permeten coneixes alguns dels parcs de la ciutat.

Els espais verds de Barcelona acullen 44 actuacions gratuïtes, 5 a Sant Martí, a més d’11 visites guiades que permeten coneixes alguns dels parcs de la ciutat.

Cada any, els espais verds de Barcelona s’omplen de música gràcies al festival Música als Parcs. Aquest cicle de concerts estiuencs va néixer fa més de 20 anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics, fomentar la presència dels joves intèrprets i potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure, també durant els capvespres i nits d’estiu.

Els concerts són gratuïts i inclouen diferents estils de música, com clàssica i jazz, entre d’altres. A més, en alguns d’aquests parcs s’ofereixen visites guiades prèvies a les actuacions. Música als Parcs està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració dels districtes i altres entitats municipals.

A Sant Martí, se celebren 5 concerts a la plaça Manuel Ainaud (la Verneda i la Pau), al parc de Sant Martí (Sant Martí de Provençals), al Parc de Diagonal Mar i al Parc de les Glòries, a més d’una visita guiada per aquest nou espai verd de la plaça de les Glòries:

Irene Reig Trio
Saxòfon, bateria i contrabaix
Dimecres 26 de juny, 21 h
Pl. Manuel Ainaud

Santacana – Vallès Duet
Piano i trompeta
Dimecres 3 de juliol, 21 h
Parc de Sant Martí

Quartet Arrels
Veu, piano, contrabaix i bateria
Dimecres 10 de juliol, 21 h
Parc de Diagonal Mar

Ernest Pipó – Edu Pons Duo*
Saxòfon i guitarra elèctrica
Dilluns 15 de juliol, 21 h
* I visita guiada al nou parc de les Glòries.

Aslan Ensemble
Quartet de saxòfons
Dimarts 30 de juliol, 21 h
Parc de les Glòries

Reserva la teva plaça!