Arriba l'UNIRUN, la cursa de les Universitats.

25/02/2016 - 17:29 h

Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran el proper 6 de març la segona edició de la UNIRUN, La Cursa de les Universitats. La sortida estarà ubicada al districte de Sant Martí.

Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran el proper 6 de març la segona edició de la UNIRUN, La Cursa de les Universitats. La prova està promoguda per les 12 Universitats catalanes de la mà de l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i la Secretaria General de l’Esport, i organitzada per Gaudium Sports.

Les universitats participants són:

– Universitat de Barcelona
– Universitat Autònoma de Barcelona
– Universitat Politècnica de Catalunya
– Universitat Pompeu Fabra
– Universitat de Lleida
– Universitat de Girona
– Universitat Rovira i Virgili
– Universitat Ramon Llull
– Universitat Oberta de Catalunya
– Universitat de Vic
– Universitat Abat Oliba CEU
– Universitat Internacional de Catalunya

Cadascun dels participants ha de portar la samarreta tècnica de la Universitat a la que representa i que faciliten els organitzadors a la Fira del Corredor, que se celebrarà a la seu de FIATC Assegurances, a l’Av. Diagonal 648, el divendres 4 de març de 14 a 20 hores i el dissabte 5 de març de 10 a 20h.

La UNIRUN arrencarà a les 9:30h del matí al Pg. Garcia Fària, al Districte de Sant Martí de Barcelona. La competició tindrà lloc en un circuit de 6.779 metres, que és exactament la distància de la clàssica regata de rem Oxford – Cambridge.

La participació està oberta a tothom, ja que poden competir alumnes universitaris, ex-alumnes, futurs estudiants, professors, treballadors, proveïdors, familiars o simpatitzants d’alguna de les Universitats catalanes.

La UNIRUN col·labora enguany amb la Plataforma d’Educació Social La Mina de Sant Adrià de Besòs (SSJ-PES La Mina), una de les associacions més antigues del barri de La Mina que dóna respostes a infants i joves des d’una acció educativa. En el moment de formalitzar la inscripció, els participants poden contribuir amb 1 € a aquesta iniciativa d’ajut social.

Si us voleu inscriure cliqueu aquí

 

Més informació