Arriba una nova Festa Major a l’agenda de Sant Martí: la del Parc i la Llacuna

09/09/2019 - 12:32 h

cultura i lleure. Els barris del Poblenou i de Diagonal Mar i el Front Marítim continuen celebrant les seves respectives festes amb dinars populars, cercaviles, correfocs i mes!

Els barris del Poblenou i de Diagonal Mar i el Front Marítim continuen celebrant les seves respectives festes amb dinars populars, cercaviles, correfocs i mes!

La Festa Major del Parc i la Llacuna del Poblenou arriba aquest dissabte 14 de setembre amb una botifarrada popular i una cercavila. Aquest primer cap de setmana, destaquen el pregó, a càrrec de la Comissió de Festes (dissabte), i les festes dels colors i de l’escuma (diumenge).

Una Festa que arriba i una altra que s’acomiada del 2019. La Festa Major del Poblenou tanca la seva programació aquest diumenge amb una cercavila i un castell de focs d’artifici. Però abans d’aquest comiat, el veïnat de Barcelona podrà gaudir de moltes activitats, per a totes les edats i tots els gustos: la cercavila escolar, el correfoc que transcorre per la rambla, el concert de Neon Rush i la trobada de gegants, entre d’altres.

Coincidint amb aquesta festa, la Festa Major de Diagonal Mar i el Front Marítim també acaba gran part de la seva activitat aquest diumenge. D’aquest final de festa, destaquem la Punxada Disco & Vinils organitzada per La Fàbrica del Marítim, la Nit de ball organitzada per la Comissió de festes Diagonal – Montseny i el dinar popular (amb ballada de country) de l’AVV Diagonal Mar.

Tenim a Sant Martí un altre programa que finalitza aquest cap de setmana. Després de gairebé tres mesos d’activitat, Estiu al Barri celebra aquest dissabte la seva festa de cloenda amb una cercavila, diversos concerts i un sopar intercultural. L’acte comença a les 18 h al carrer Alfons el Magnànim (davant l’antic cinema Pere IV), al barri del Besòs i el Maresme.

El festival de curtmetratges a l’aire lliure Mecal Air continua oferint projeccions gratuïtes de diversos gèneres als jardins d’Elisava. Aquest dissabte 14 de setembre, s’organitza una sessió especial Trans.

En el marc de l’exposició sobre la superilla del Poblenou, dijous 19 de setembre s’ha programat una conferència – debat sobre la mobilitat a Barcelona. Hi participen, entre d’altres, Sílvia Casorrán, consellera del Districte de Sant Martí; Cynthia Echave, coordinadora de BCNecologia; Albert Valencia, de la Taula Eix Pere IV.

En l’àmbit institucional, el Districte de Sant Martí organitza la primera Audiència Pública del mandat. La sessió se celebra dimecres 18 de setembre a la sala d’actes de la Seu. Un dia abans, dimarts 17, la mateixa sala d’actes acull una sessió informativa d’acollida i acompanyament per a persones migrades, a partir de les 18 h.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @joanserrat: carrers engalanats per un setembre de festes majors!

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.