Art i Part: participa en la creació d’un espectacle comunitari!

25/04/2019 - 12:09 h

cultura. Aquest diumenge 28 d’abril finalitza el termini per inscriure’s en aquest projecte, el resultat es representarà en el marc del Festival Grec.

Aquest diumenge 28 d’abril finalitza el termini per inscriure’s en aquest projecte, el resultat es representarà en el marc del Festival Grec.

El programa ART i PART, de creació artística comunitària als barris, és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, gestionada a través de l’Institut de Cultura, que convida els veïns i les veïnes de la ciutat a prendre part en una proposta comunitària en la qual actuen com a creadors i creadores. Aquest any 2019, el barri del Besòs i el Maresme s’ha sumat al projecte a través de les entitats, col·lectius i veïnat del territori.

La Central del Circ i ARTiPART Besòs obren inscripcions fins al diumenge 28 d’abril. Les persones interessades a participar-hi, han d’escriure un e-mail a: barri@lacentraldelcirc.cat. La mostra final es representarà dins la programació del Grec Festival de Barcelona el cap de setmana del 6 i 7 de juliol.

El procés de creació serà dirigit pel veïnat del Besòs i el Maresme acompanyat pel Collettivo Terzo Livello, Besòs Creació i La Dispersa. L’objectiu consisteix a construir una obra compartida amb llenguatges i poètiques del cos, del moviment i de l’escena que promogui l’arrelament i el reconeixement de les vides al barri.

Els tallers de creació participativa es desenvoluparan des del 30 d’abril fins al 5 de juliol al Centre Cívic Besòs. Els horaris d’assaig són: dimarts i/o dimecres de 19.30 a 21 h (la persona participant pot triar entre assistir-hi un dels dies o tots dos).

Perfil dels i les participants:

  • Capacitat de treball en grup.
  • Disponibilitat i compromís durant tot el procés.
  • Disponibilitat per participar en la mostra els dies 6 i 7 de juliol.
  • No hi ha requisits d’edat, gènere, condició física o experiència.

Criteris de selecció dels i les participants:

  • Motivacions per formar part del taller.
  • Obertura per viure noves experiències.

ART i PART és un projecte de Barcelona Districte Cultural, en col·laboració amb Grec Festival de Barcelona i Barcelona Cultura.

Més informació