Barcelona Obertura; la clàssica, a tots els racons dels barris

03/02/2019 - 14:29 h

Cultura i lleure. El nou cicle musical incorpora els centres cívics i culturals de proximitat al circuit de grans auditoris de la ciutat

El nou cicle musical incorpora els centres cívics i culturals de proximitat al circuit de grans auditoris de la ciutat

El cicle ‘Barcelona Obertura Spring Festival‘ és un nou punt de referència per a l’escena de la música clàssica de la ciutat, que sorgeix de la unió dels grans auditoris musicals de Barcelona (com ara el Liceu, el Palau de la Música i L’Auditori) i la voluntat de fer arribar la gran música del món a tots els racons de la ciutat.

La iniciativa promou la rica varietat musical de Barcelona al mapa mundial, i ho fa amb un conjunt de concerts amb artistes de relleu internacional als principals centres musicals de la ciutat, compaginat amb el ‘Obertura City’, un programa de fins a 33 concerts que té lloc en nombrosos espais emblemàtics de la ciutat.

Als barris de Sant Martí s’ofereixen cites musicals a l’Auditori de Sant Martí, Can Framis, i el Centre Cívic Can Felipa – Poblenou.

__________________PROGRAMACIÓ A SANT MARTÍ__________________

Kambras Quintet, conjunt de metalls
Obres d’Ewald, Crespo, Bernstein i altres
Auditori de Sant Martí, dimarts 5 de març, a les 11.30 h

Funktion ensemble, trio de corda
Obres de Lucier, Mc Caffrey, Duo i Jatekok
Can Framis, dissabte 10 de març, a les 12 h

Cor de dones del Gran Teatre del Liceu
Direcció: Conxita Garcia. Piano: Josep Buforn
Cors operístics a l’entorn de Wagner
Auditori de Sant Martí, dissabte 16 de març, a les 20 h

Tot plegat, per descobrir no només els millors intèrprets del món, sinó també per conèixer joves talents locals en ubicacions sensacionals. Els concerts són de franc (per accedir-hi es poden reservar entrades a Barcelona Obertura).

L’objectiu, conèixer el bo i millor de la música d’una manera especial

Els objectius  principals són els d’identificar els moments clau de cada temporada per crear un programa d’excel·lència per als amants de la música clàssica. La ciutat de Barcelona ja és reconeguda internacionalment per la seva gastronomia, arquitectura, futbol i clima, i també ho ha de ser per la seva agenda de música clàssica i la singularitat dels seus recintes musicals.