Caminada nocturna per Barcelona

02/07/2019 - 13:22 h

Caminades. El cicle Barnatresc segueix promovent la pràctica esportiva amb diferents caminades. Propera cita: la nit del 6 al 7 de juliol.

El cicle Barnatresc segueix promovent la pràctica esportiva amb diferents caminades. Concretament, la matinada del 7 de juliol es farà la caminada nocturna.

La nit del 6 al 7 de juliol nit és la data escollida per a la celebració de la 7a caminada nocturna del cicle Barnatresc.

El punt de sortida serà la plaça de les Glòries Catalanes a les 21.30 h. Els participants hauran de recórrer una distància de 12 quilòmetres aproximadament, amb una durada d’unes 3 hores i 30 minuts.

El recorregut és: pl. Glòries Catalanes (1), Av. Diagonal, rambla Poblenou, c. Llull, Jardins Gandhi (2), av. Diagonal, pl. de Llevant, pl. Leonardo da Vinci, pl. Fraternitat (Fòrum (3), av. Litoral, platja de la Mar Bella (4), platja de la Nova Icària, port Olímpic (control de pas i avituallament) (5), pg. Marítim, pl. del Mar (6), pg. Mare Nostrum, pl. Rosa dels Vents (hotel W), Nou Passeig del Trecaones (fins al final) (7), retorn a la pl. del Mar, pg. Comte de Barcelona (antic pg. Nacional) i pl. Pau Vila (8).

El control i l’avituallament es trobaran al Port Olímpic, on es preveu que els caminants hi passin entre les 23:00 i les 24:00 hores de la nit. Com sempre, l’itinerari a seguir estarà marcat pels habituals indicadors de les caminades Barnatresc. L’hora límit d’arribada és a les 02:00 hores del dia 7 de juliol.

Reducció de residus

L’organització del Barnatresc vol contribuir a la millora del medi ambient amb la campanya de reducció de residus i més concretament dels envasos de plàstic de l’aigua que es dóna a les caminades. Per aquest motiu, des del 2011 s’han suprimit, tant als controls de pas com a l’arribada, les botelles de plàstic representant així una reducció d’uns 50.000 envasos de plàstic anuals.