TMB promou els desplaçaments segurs en metro i autobús amb una campanya

02/05/2020 - 00:35 h

Mobilitat. La Karma, el personatge de TMB, recorda que cal portar mascareta i adoptar altres precaucions per mantenir a ratlla la covid-19 en la fase actual de l'emergència sanitària

La Karma, el personatge de TMB, recorda que cal portar mascareta i adoptar altres precaucions per mantenir a ratlla la covid-19 en la fase actual de l'emergència sanitària

TMB ha engegat una campanya que transmet a les persones usuàries quines són les millors pràctiques per viatjar amb seguretat mentre duri l’emergència sanitària en cas que no es pugui mantenir el confinament. La Karma és, una vegada més, el personatge que il·lustra els consells, visibles en diferents suports i canals propis, inclòs el vinilat exterior d’autobusos.

A través de diferents imatges i d’un vídeo de resum, l’empresa recorda la importància d’adoptar actituds de prevenció si, malgrat la covid-19, hem de fer servir un transport col·lectiu. Els missatges inclouen l’emplaçament a les persones que es trobin malament, o que pertanyin a grups de risc, perquè no agafin els transports públics.

També es recorda l’obligatorietat de fer servir mascareta i respectar la distància de seguretat, les mesures d’higiene com ara l’ús de mocadors d’un sol ús, o la neteja freqüent de mans.

Suport a la campanya de l’AMB

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) també té en marxa una campanya de consells de seguretat, i TMB s’ha sumat a aquesta iniciativa, que difon a través de diferents suports.

El lema és Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres. Els missatges recorden la conveniència de moure’s a peu o en bicicleta sempre que es pugui, evitar les hores punta al transport públic i fer servir guants i mascareta, així com respectar les distàncies de seguretat recomanades.

 

Més informació