Cap de setmana de música clàssica i folklòrica a l’agenda d’activitats

09/04/2019 - 13:40 h

cultura i lleure. Amb motiu de la Setmana Santa, diferents parròquies del districte han organitzat processons i benediccions durant el Diumenge de Rams.

Amb motiu de la Setmana Santa, diferents parròquies del districte han organitzat processons i benediccions durant el Diumenge de Rams.

L’església de Sant Martí de Provençals acull de franc el concert del jove violinista Miquel Muñiz Galdon, dissabte 13 d’abril, dins del cicle de música clàssica Resonare que organitza cada any el Centre Cívic Sant Martí. En aquesta actuació, el públic podrà gaudir de l’evolució del violí com a instrument virtuós, unint la música contemporània del s. XX amb la música barroca, els cants gregorians i la popular medieval.

Dins del cicle de Cultura Popular als Ateneus, la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona ofereix el concert És alegria, és sardana! diumenge 14 d’abril al Casino l’Aliança del Poblenou. També hi participarà la Colla Sardanista Mare Nostrum.

Barcelona Districte Cultural continua oferint de franc espectacles de diverses disciplines i per a totes les edats. Aquesta setmana, destaquem l’espectacle de dansa If (L’últim desig) que es representa al Centre Cívic Parc Sandaru.

Les persones interessades a practicar una activitat a l’aire lliure, aquest diumenge tenen l’oportunitat de fer una caminada pel litoral de Barcelona amb inici a Cornellà i final a Sant Adrià del Besòs. Es pot escollir tres modalitats de recorreguts: 30,5 quilòmetres, 20,5 km o 11,5 km.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @bcn_santmarti: obre el parc de les Glòries, un nou pulmó verd.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.