Cap de setmana per gaudir de les Festes de Maig als barris del Poblenou

15/05/2019 - 12:56 h

cultura i lleure. La seixantena d’activitats que s’han programat es desenvolupen a la rambla del Poblenou, Can Saladrigas, la Superilla i el parc del Poblenou, entre altres espais.

La seixantena d’activitats que s’han programat es desenvolupen a la rambla del Poblenou, Can Saladrigas, la Superilla i el parc del Poblenou, entre altres espais.

Aquest any 2019, les associacions que formen part de la Comissió per les Festes de Maig de la Coordinadora d’Entitats del Poblenou han preparat un programa fresc, per a tothom, amb més de 60 activitats organitzades pel teixit associatiu dels barris del Poblenou.

Consulta el programa d’activitats!
(Disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

Destaquen els actes organitzats per la Colla del Drac del Poblenou: la despertada de les bèsties fogueres, la cercavila, el correfoc, la fira d’entitats i artesania i el concert de cloenda. També destaquen les activitats que se celebren a la Superilla del Poblenou: tallers infantils, activitats familiars, sopar veïnal i concert amb bandes del barri.

El parc del Poblenou serà un dels altres escenaris d’aquestes Festes de Maig a través de la trobada Poblenou Goes Reggae: tres dies per gaudir en família de la cultura Reggae i de l’escena Sound System amb el millor del panorama local, nacional i internacional.

Can Saladrigas acull les activitats organitzades per les associacions Apropem-nos i Alocubano.  La festa Apropem-nos se celebra en col·laboració amb les cooperatives de consum ecològic del Poblenou i ofereix tallers per a totes les edats. Per la seva banda, Alocubano ha programat diverses sessions de ball, amb sopar popular.

En aquestes Festes de Maig, no hi pot faltar l’Ateneu Popular la Flor de Maig, pioner d’aquesta festivitat. Hi participa amb una xerrada, una paella popular, un concert i activitats organitzades pels col·lectius que hi resideixen habitualment (flamenc, afrogym, cant coral, etc.).

Diumenge, el CEM Can Felipa agafa protagonisme amb una jornada de portes obertes que, a més de l’accés lliure a les instal·lacions, inclou també la participació de franc en algunes de les activitats del CEM: aquafitness o una masterclass de training.

La Coordinadora d’Entitats del Poblenou i les entitats participants animen a la ciutadania a participar i gaudir de les Festes de Maig 2019! Del 17 al 19 de maig.