Cicle MUT a Palo Alto

26/04/2019 - 09:32 h

cultura. El cineasta David Trueba ha seleccionat tres pel•lícules de cinema mut que es projectaran de franc amb música en directe i vermut per a les persones assistents.

El cineasta David Trueba ha seleccionat tres pel•lícules de cinema mut que es projectaran de franc amb música en directe i vermut per a les persones assistents.

El clúster creatiu Palo Alto Barcelona acollirà durant els mesos d’abril, maig i juny tres matinée gratuïtes de cinema mut, realitzades en col·laboració amb el director i guionista David Trueba i musicades pel col·lectiu Visual Phonic. El cineasta ha seleccionat per a aquesta primera edició de MUT Palo Alto tres grans pel·lícules dels anys 20 del segle passat: Sherlock, Jr., dirigida i protagonitzada pel geni de l’humor Buster Keaton; The Freshman, obra clau en la filmografia de Harold Lloyd, i L’enemic de les rosses, una de les més significatives en l’etapa muda d’Alfred Hitchcock.

Les tres sessions se celebraran un diumenge al matí a les 12 h:

Diumenge 28 d’abril: Sherlock, Jr.

Diumenge 19 de maig: The Freshman

Diumenge 9 de juny: L’enemic de les rosses

Totes les pel·lícules aniran acompanyades d’una banda sonora en directe, pensada específicament per a cadascuna d’elles. El DJ Javier Verdes, membre de Visual Phonic, serà el responsable de les composicions musicals, basades en sons electrònics. La filosofia d’aquest projecte creatiu rau en experimentar el contrast entre els ritmes musicals actuals i el cinema mut, convertint la projecció en una experiència excepcional.

L’accés a les projeccions serà gratuït, amb aforament limitat, prèvia inscripció a la pàgina web de la Fundació Palo Alto. Els assistents podran gaudir d’un vermut cortesia dels gestors de l’espai.