Comencen les obres de millora dels jardins del Clot de la Mel

11/04/2019 - 16:26 h

Obres. Fins al mes des juny s'hi faran actuacions per substituir el paviment i naturalitzar el parc

Des del mes d'abril i fins al juny es faran obres als jardins del Clot de la Mel per tal de renovar-ne els materials més deteriorats i fer actuacions de naturalització.

De cara a l’estiu els jardins del Clot de la Mel, situats al barri del Clot, seran un lloc més accessible i segur per al passeig i l’esbarjo de la ciutadania. Durant tres mesos s’hi faran actuacions de millora en el marc del Pla de Rehabilitació Integral (PRI), impulsat des del Consistori.

D’una banda, se substituirà el paviment de fusta per un altre de pedra, evitant així els problemes sorgits arran del deteriorament del primer material. A banda, s’hi reposaran les peces de paviment de formigó.

De l’altra, s’hi faran actuacions per naturalitzar la zona, amb la renovació general de la jardineria i es crearà una nova xarxa de reg.

Aquests treballs poden suposar la retirada d’arbrat per mal estat, creixement deficient o interferències en els recorreguts. Tant si és per retirada com per inexistència d’exemplars, els xiprers es reposaran i les accions seran comunicades degudament.