Comencen les trobades per explicar el PAM

01/02/2016 - 00:35 h

L’alcaldessa, Ada Colau, assisteix a Sant Martí a la primera trobada amb entitats per explicar-los el PAM i el seu procés participatiu.

L’alcaldessa, Ada Colau assisteix a Sant Martí a la primera trobada amb entitats per explicar-los el PAM i el seu procés participatiu.

Ada Colau va assistir ahir, 1 de febrer, a la primera trobada amb entitats de la ciutat per presentar-los el document base del Programa d’actuació municipal (PAM) i del procés participatiu que es duu a terme per elaborar el document definitiu del Pla municipal.

El PAM i els programes d’actuació dels districtes (PAD) són els documents estratègics de l’Ajuntament de Barcelona, ja que recullen les línies prioritàries, els objectius i les actuacions que el Govern municipal es compromet a desenvolupar durant el seu mandat.

L’Ajuntament vol obrir a la ciutadania l’elaboració d’aquests documents. Per tant, el procés participatiu que s’engega ha de servir per pensar, debatre i construir col·lectivament les actuacions i les prioritats de l’acció de govern pels propers 4 anys.

Durant el procés, el Govern municipal vol acostar-se a les organitzacions socials, als sectors empresarials, als actors econòmics i als treballadors municipals i vol incorporar el nombre màxim possible de veïns en aquests debats participatius.

A més de les trobades, que arribaran a tots els districtes amb més de 300 cites, l’Ajuntament ha obert la plataforma digital decidim.barcelona per vehicular els processos participatius de la ciutat durant aquest mandat.