Decidim la proposta final de la plaça de Sant Bernat Calbó

06/03/2018 - 09:44 h

El 17 de març finalitza el procés participatiu amb una jornada oberta de debat veïnal per definir el disseny de la plaça i els usos del nou equipament.

El dissabte 17 de març finalitza el procés participatiu amb una jornada oberta de debat veïnal on concretar la proposta final de disseny de la plaça i usos del nou equipament polivalent. 

Durant els mesos de setembre i octubre es van realitzar una sèrie de sessions amb els infants de l’Escola Mar Bella, amb gent gran del Casal de Gent Gran Taulat, l’associacionisme veïnal i la comunitat educativa per recollir les necessitats i problemàtiques de qui utilitza l’espai quotidianament.

En base a les necessitats identificades, el 25 de novembre, es va dur a terme una jornada oberta de participació d’on van transcendir una trentena de propostes i criteris per definir la nova plaça i dels usos veïnals del nou equipament polivalent.

És a partir d’aquestes propostes que des de l’Ajuntament es convoca a la Jornada final del “Procés participatiu per a la reforma de la plaça Sant Bernat Calbó” amb l’objectiu d’escollir i concretar la proposta final.

               JORNADA FINAL DE DEBAT VEÏNAL               
Dissabte 17 de març, a les 10h

Casal de Barri del Poblenou
Rambla del Poblenou, 49
(Servei d’acollida)*

Finalment, es generarà una memòria tècnica del procés participatiu i dels resultats finals i es farà una devolució pública mitjançant el Consell de Barri del Poblenou i els canals de comunicació del districte de Sant Martí.

*Si per poder assistir a la sessió és necessari algun tipus de suport d’acollida d’infants, poseu-vos en contacte amb el Districte de Sant Martí i intentarem respondre a les vostres necessitats.