Concurs de frases fetes 'Si l’encertes, l’endevines'

26/04/2019 - 10:18 h

Comerç. Les persones participants poden guanyar des d’un sopar en un restaurant fins a vals per a compres en establiments comercials de Sant Martí de Provençals i de la Verneda i la Pau.

Les persones participants poden guanyar des d’un sopar en un restaurant fins a vals per a compres en establiments comercials de Sant Martí de Provençals i de la Verneda i la Pau.

Sant Martí Eix Comercial s’adhereix enguany a la campanya Si l’encertes, l’endevines organitzada pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona. Aquest certamen té com a objectiu dinamitzar el teixit comercial dels establiments de l’Eix a través de la llengua catalana i de l’art de la il·lustració.

Joves estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art La Llotja han creat 40 il·lustracions diferents que representen frases fetes catalanes. Aquestes imatges llueixen en forma de cartell a 80 establiments de l’Eix Comercial Sant Martí. Hi ha 2 establiments que tenen la mateixa imatge.

Es tracta d’endevinar les frases fetes que s’amaguen darrere de cada il·lustració, escriure-les en una butlleta en els espais corresponents i dipositar la butlleta en una de les 3 urnes que estan disponibles en 3 espais diferents:  Eix Comercial Sant Martí (c. Huelva, 111), Centre Cívic Sant Martí (c. Selva de Mar, 215) i a la delegació del Centre de Normalització Lingüística del districte (Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A).

El concurs comença dissabte 27 d’abril i dura fins al dissabte 11 de maig.

Hi ha 3 categories de premis, segons el nombre de frases encertades:

1a categoria: entre 30 i 40 frases fetes encertades

2a categoria: entre 15 i 29 frases fetes encertades

3a categoria: entre 1 i 14 frases fetes encertades

Entre totes les butlletes de cada categoria, es realitzarà un sorteig i s’hi atorgaran els següents premis:

1a categoria: un sopar en un restaurant de Sant Martí

2a categoria: un val de 60 € per a compres als establiments de l’Eix

3a categoria: un val de 40 € per a compres als establiments de l’Eix

L’acte de lliurament de premis se celebrarà el 22 de maig al Centre Cívic Sant Martí a les 18.30 h.