Convocatòria oberta al KINÈTIC PERFORMÀTIC

26/02/2016 - 11:20 h

Està oberta la convocatòria al projecte KINÈTIC PERFORMÀTIC dirigit a creadors i creadores que vulguin dur a terme una proposta escènica performàtica amb voluntat d'experimentació i investigació escènica.

La Seca Espai Brossa i el Centre Cívic Parc Sandaru s’han unit per crear aquest nou projecte,  KINÈTIC PERFORMÀTIC,   dirigit a creadors i creadores que vulguin dur a terme una proposta escènica performàtica amb voluntat d’experimentació i investigació escènica.
CONVOCATÒRIA “KINÈTIC PERFORMÀTIC”

Projecte de Suport a la Creació. “KINÈTIC PERFORMÀTIC” és una iniciativa del Centre Cívic Parc Sandaru en col·laboració amb La Seca Espai Brossa. Gener del 2016

Convocatòria dirigida a creadores i creadors que vulguin dur a terme una proposta escènica performàtica amb voluntat d’experimentació i investigació escènica, realitzant una setmana intensiva d’assajos a les instal·lacions del Centre Cívic Parc Sandaru i l’estrena a la Sala Palau i Fabre de La Seca Espai Brossa.

BASES

– El projecte ha de ser original, inèdit i no estrenat a Catalunya

– La seva mostra no podrà excedir dels 40 minuts

– Caldrà fer arribar al centre cívic per correu electrònic un dossier amb: Proposta de treball (objectius de la performance i desenvolupament); currículum de la performer/ el performer o la companyia (i currículum dels integrants de la mateixa); proposta de posada en escena; material de creacions anteriors (com a material de referència).

– Per a l’estrena de la peça a La Seca Espai Brossa es podrà utilitzar tot tipus d’elements d’atretzo però no es podrà emprar escenografia

El Centre Cívic Parc Sandaru i La Seca Espai Brossa ofereixen:

  •     Una setmana intensiva d’assajos a les instal·lacions del Centre Cívic (Del 4 d’abril a l’11 d’abril de 2016)
  •     Assaig entre el 12 i el 15 d’abril a la Sala Tallers de La Seca Espai Brossa
  •     Estrena de les tres performances seleccionades el dimarts 19 d’abril de 2016 a La Seca Espai Brossa
  •     Una beca de 150€ per projecte per donar suport a la producció de la performance
  •     L’ús d’un espai d’emmagatzematge per l’attrezzo de la performance durant la setmana d’assajos i fins el dia de l’estrena
  •     Suport personalitzat en funció a les necessitats de cada companyia
  •     Difusió de l’estrena de la peça (cartells i flyers, difusió als mitjans generals i del sector)
  •     Programadors del sector convidats a l’estrena a La Seca Espai Brossa.
  •     Taquillatge de l’estrena: El 70% serà per a les creadores/companyia. La companyia haurà de poder emetre factura a La Seca Espai Brossa.

Es seleccionaran 3 projectes d’entre tots els rebuts. El període de recepció de projectes serà del 10 de febrer al 10 de març de 2016. Per a la selecció de projectes es valorarà molt positivament l’interès artístic del projecte i l’adequació a les infraestructures del Centre Cívic i de la Sala Palau i Fabre de La Seca Espai Brossa.

Ens podeu fer arribar el dossier en format electrònic a: rosac@ccparcsandaru.cat amb l’assumpte “Convocatòria Kinètic Performàtic”.

– Un cop rebudes les propostes i feta la selecció, es concertarà una entrevista amb les companyies i es farà la signatura d’acords i compromisos entre els sol·licitants i el centre.

– Les companyies no seleccionades seran degudament informades per correu electrònic abans del 20 de març.

– Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització, la qual es reserva el dret de modificar-les sense que això representi cap compromís amb els grups participants. Aquests seran degudament informats dels canvis.

Organitzador de l’activitat: Centre Cívic Parc Sandaru i La Seca Espai Brossa

 

Més informació