8.500 atletes presents a la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal

12/05/2019 - 10:42 h

Curses. Aquest cap de setmana ha tingut lloc una de les curses més ràpides de la ciutat, la Cursa DiR Guàrdia Urbana, que recorre l'Avinguda Diagonal en línia recta de muntanya a mar.

Aquest diumenge hem viscut la VII Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, un esdeveniment que ha omplert d’esport l’avinguda Diagonal de Barcelona. La cursa, que disposa de dues distàncies (5km i 10km), ha tingut l’inici al Palau Reial de Pedralbes (avinguda Diagonal 686) a les 8:30h del matí i ha comptat amb un total de 8.500 corredors i corredores.

Referent a la competició, Ruben Palomeque, amb un temps de 30’33”, s’ha proclamat vencedor del certamen mentre que l’atleta Marta Castroviejo ha guanyat en categoria femenina amb un temps final de 35’53”.

Tanmateix, i ja des de dissabte, la mítica avinguda va començar a rebre esportistes amb la celebració de la VI Cursa DiR kids, una prova que va permetre als més menuts gaudir de l’esport popular i córrer per un escenari emblemàtic de la ciutat. Aquesta fita, organitzada per a les categories infantil, aleví, benjamí, pre-benjamí i pares i fills, va ser tot un éxit i va permetre que els més menuts practiquessin esport per un dels llocs més emblemàtics de la ciutat.