Correblau, més que una cursa solidària

07/11/2019 - 10:22 h

Esports. El diumenge 17 de novembre té lloc el Correblau, una cursa solidària per recaptar fons per finançar un projecte d’inclusió escolar de l’alumnat amb autisme

El diumenge 17 de novembre té lloc el Correblau, una cursa solidària per recaptar fons per finançar un projecte d’inclusió escolar de l’alumnat amb autisme.

Una nova edició de la cursa Correblau arriba aquest novembre al Parc del Fòrum. Se celebra el diumenge 17, a les 10.00 h, i enguany compta amb una novetat: a es podran córrer dues distàncies, l’habitual de 5 km, i la nova, de 10 km.

Aquesta cita esportiva solidària està organitzada per l’Associació Aprenem per a la Inclusió de les Persones amb Trastorns de l’Espectre Autista, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

El preu de la inscripció és de 14 € per a la cursa de 5 km, i de 16 € per a la cursa de 10 km. Part dels diners recaptats serviran per impulsar un projecte d’inclusió escolar d’alumnat amb autisme dins del Projecte Construïm Capacitat que promou l’Associació Aprenem des del 2010 a tot Catalunya.

També hi ha l’opció de fer un donatiu sense participar a la cursa indicant la modalitat d’inscripció “Dorsal zero” en el formulari d’inscripcions.

Més informació