La Cursa Besòs Maresme: un dia d'esport, barri i família

17/05/2019 - 14:36 h

esports. El diumenge 9 de juny arriba la 5a edició de l'esdeveniment, carregat d'esport, solidaritat i festa familiar

La competició tindrà lloc diumenge diumenge 9 de juny, amb una cursa familiar i una caminada solidària. El termini per a les inscripcions és el 5 de juny o fins a esgotar places.

El barri del Besòs i el Maresme celebra diumenge 9 de juny la 5a edició de la cursa en el marc de la Festa Major del barri. Hi ha propostes esportives però també festives per a totes les edats!

La part esportiva comença a les 8.30 h al CEM Maresme (Carrer de Pallars, 484) amb la cursa de 5 km i la cursa de 10 km, que es duran a terme de manera simultània. A continuació, a les 10.30 h, es farà la cursa familiar i a les 11.00 h el Kamina Solidari 2019, una caminada solidària per recaptar fons per al projecte solidari ‘Cap infant sense esport’.

El circuit és totalment pla, ideal tant pels que volen fer la seva millor marca personal com els que es volen iniciar en una cursa amb un recorregut assequible. El fet que puntuï a la Lliga Championchip contribueix a fer que el nombre de participants augmenti any rere any.

A més, enguany hi haurà un servei de fisioteràpia gratuït: dos professionals fisioterapeutes del CEM Maresme realitzaran massatges de 5 minuts als i les participants.

Un matí festiu i familiar

La Cursa Besòs Maresme també és sinònim a jornada festiva. Des de les 9 del matí fins a les 12 h hi haurà una festa infantil amb tallers i inflables. I a les 10 h es farà una classe magistral de zumba