La 7a cursa escolar al barri del Besòs i el Maresme

08/05/2019 - 10:42 h

Esport. La cita esportiva de dissabte 11 de maig serveix per fomentar els hàbits de vida saludable entre els més menuts del barri

L'activitat esportiva de dissabte 11 de maig també serveix per fomentar els hàbits de vida saludable entre els més menuts del barri. Hi participen 850 alumnes de nou escoles del barri.

L’escola Eduard Marquina organitza, dissabte 11 de maig, la 7a Cursa escolar Besòs-Maresme, una jornada esportiva en un ambient festiu que esdevé una mostra de cohesió social al barri i d’ús civilitzat de la via pública.

Hi participaran 850 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys provinents de les 9 escoles del barri. Els infants es distribuiran en 18 categories i recorreran una distància d’entre 50 metres, per als més petits, i 800 metres, per als participants més grans.

Les diferents proves es desenvoluparan entre les 10 h i les 12 h al passeig central de la Rambla Prim, entre els carrers Llull i Cristóbal de Moura. Els trofeus es lliuraran als guanyadors de cada categoria a partir de les 12.15 h.

L’esport i la fruita van de la mà

Durant tot el matí, s’organitza un taller de dibuix i  pintura i diferents activitats per fomentar els hàbits de vida saludable entre els més menuts. A més, es repartiran racions de fruita variada entre els participants i el públic assistent en el ja tradicional ‘Frutellon’. Hi col·laboren l’Agència de Salut Pública de Barcelona, la Taula de Salut Comunitària i el Pla de Barris.

La celebració de la cursa és possible gràcies als mestres, alumnes, exalumnes i voluntaris que s’encarreguen de la seva organització. La cursa té el suport del Districte de Sant Martí així com el patrocini del TRAM i de diferents entitats i empreses.