DE BARCELONA AL MÓN! Taller de Mobilitat Internacional per a Joves

03/11/2014 - 14:38 h

El 5 de novembre arriba una nova edició del “De BCN al món! Un món d’oportunitats”, una campanya sobre com estudiar, treballar o fer voluntariat a l’estranger.

El 5 de novembre arriba una nova edició del “De BCN al món! Un món d’oportunitats”, una campanya sobre com estudiar, treballar o fer voluntariat a l’estranger.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona mitjançant la Regidoria d’Adolescència i Joventut i el seu servei d’ Assessoria en Mobilitat internacional.

El projecte compta amb la col·laboració d’ambaixades, consolats, delegacions i entitats representatives dels Estats Units, Alemanya, Noruega, Finlàndia, Suècia, França, Regne Unit, Japó, Austràlia, Brasil, Quebec, Argentina iCanadà, i incorporarà ponents de quatre països més: Països Baixos, Mèxic, Equador i Perú.

Opcions de mobilitat internacional per a joves

La campanya inclou 14 tallers informatius en què s’abordaran qüestions i recursos que permetran als joves marxar ben preparats a aquestes regions, i així evitar imprevistos o falses expectatives.

A més a més, es convidarà a joves catalans que viuen o han viscut una experiència de mobilitat a les regions participants, per tal que ofereixin consells de primera mà als joves que es plantegen marxar a l’estranger.

El districte de Sant Martí acollirà una sessió dedicada als Països Baixos, que tindrà lloc el dimecres 12 de novembre, a les 18h, al Centre Cultural La Farinera (Gran Via de les Corts Catalanes, 837).

Per assistir als tallers només cal inscriure’s tal com s’indica en la descripció de cada activitat al web de la iniciativa.
Totes les sessions es retransmetran en directe via streaming a través del web.