Dia Internacional de les Dones a Sant Martí

01/03/2016 - 14:35 h

El 8 de març s'ha convertit en un símbol per a les dones dels cinc continents i all Districte de Sant Martí s'han organitzat una sèrie d'activitats per celebrar-ho.

El 8 de març s’ha convertit en un símbol per a les dones dels cinc continents i all Districte de Sant Martí  s’han organitzat una sèrie d’activitats per celebrar-ho.

El Consell de Dones de Sant Martí  i diverses entitats han preparat un ampli ventall d’activitats. Xerrades, tallers, teatre, o exposicions són alguns dels actes que hi ha previstos dur a terme, fins el 31 de març, amb l’objectiu de destacar com ha viscut i viu la dona al llarg de la història i en l’actualitat.

Cal destacar que la lectura del manifest tindrà lloc en l’acte que se celebrarà l’11 de març a Can Felipa organitzat pel Consell de Dones del Districte de Sant Martí:

VISIBILITZACIÓ I APODERAMENT DE LES DONES  DE SANT MARTÍ

  • Mostra d’entitats i grups de dones
  • Lectura del Manifest del 8 de març
  • Actuacions dels alumnes de secundària dels IES de Sant Martí

11 de març, 17.30 h. CENTRE CÍVIC CAN FELIPA

El Consell de Dones de Sant Martí és l’òrgan de participació de les dones dels barris del districte de Sant Martí. Hi participen grups, entitats i dones d’arreu del districte, representants polítiques i tècniques de l’Ajuntament. Aquest consell es reuneix en plenari amb una periodicitat bimensual i en comissions de treball per tractar els temes o els assumptes que són d’interès públic i que fan referència a les dones.