Nova convocatòria per participar al festival de teatre jove 'District Art'

18/03/2019 - 13:02 h

Cultura i lleure. Fins al 31 de març hi ha temps per participar a la segona edició del festival, que se celebrarà a mitjans de maig a l'Auditori de Sant Martí

Fins al 31 de març hi ha temps per participar a la segona edició del festival, que se celebrarà el cap de setmana del 18 i 19 de maig a l'Auditori de Sant Martí.

Després de l’èxit de la primera edició, el Festival d’arts escèniques per a joves de Sant Martí  engega motors! Fins al 31 de març hi ha temps per fer les inscripcions i tenir l’oportunitat de participar a una mostra que promou la convivència a través del teatre.

Aquest any se segueix apostant pel talent jove, oferint a les companyies residents dels barris del Districte així com al jovent de la ciutat de Barcelona i rodalies amb inquietuds artístiques, la possibilitat de participar en una experiència inoblidable.

L’objectiu és ser un punt de trobada on els joves d’un mateix districte puguin conèixer-se i intercanviar les seves vivències envers el teatre. Al mateix temps, vol ser un espai per impulsar la pràctica teatral com a eina excepcional per al treball amb joves.

La segona edició del festival es durà a terme el cap de setmana del 18 i el 19 de maig a l’Auditori de Sant Martí i serà el moment de mostrar les creacions, compartir experiències i realitzar tallers i activitats destinades a la formació artística i al desenvolupament personal dels participants.

La mostra s’organitza a través dels Serveis Socials de Sant Martí – Verneda amb la col·laboració de l’Auditori de Sant Martí i els Serveis Socials del Poblenou.