El barris del Clot i el Camp de l’Arpa tornen a gaudir de les seves Festes de Primavera!

10/05/2022 - 13:48 h

cultura popular. Durant el mes de maig, les entitats d’aquests barris han organitzat concerts, fires d’artesania i diversos actes de cultura popular.

Durant el mes de maig, les entitats d’aquests barris han organitzat concerts, fires d’artesania i diversos actes de cultura popular.

La Federació d’Entitat del Clot – Camp de l’Arpa torna a omplir els carrers amb cultura popular i altres activitats per celebrar les Festes de Primavera. Els actes festius van començar divendres 6 de maig i duraran fins divendres 27. En el següent enllaç, es pot consultar el programa:

Festes de Primavera del Clot i del Camp de l’Arpa 2022 – Programa

El Centre Cultural La Farinera del Clot ha estat l’encarregat d’inaugurar les festes amb el festival de cultura i música llatina La Kumbiamba, celebrat el cap de setmana del 6 i 7 de maig. Per la seva banda, les entitats de cultura popular van protagonitzar dissabte 7 la primera cercavila de la temporada, des de la pl. Can Robacols fins a la pl. del Mercat.

El gruix de les activitats arriba dissabte 14 de maig, amb dues fires d’artesania (al c. Rogent), el ball de rams de l’Esbart Sant Jordi, la festa del 50è aniversari de l’Esplai Sant Josep de Calassanç i la Perclotada, una trobada de percussió que recorrerà els carrers del barri a partir de les 17 h. També destaquem la mostra d’activitats de les seccions i grups de Foment Martinenc, a partir de les 10 h al c. Rogent (cantonada amb c. Provença), amb xocolatada infantil, marató de billar i vermut social.

Diumenge 15, tindrà lloc el concert que el grup d’havaneres Les Anxovetes oferirà davant de La Farinera. Per la seva banda, Foment Martinenc celebra una roda d’esbarts amb els Esbarts Sant Jordi, Joventut Nostra i Sant Genís de Taradell, a les 12 h. I a partir de les 18 h, una cantada d’havaneres amb el grup Mar Endins (entrada general: 8 €).

Diumenge 22 de maig, les festes de la primavera als carrers del Clot i Camp de l’Arpa finalitzaran amb una arrossada popular a l’av. Meridiana (amb c. Corunya) i una xocolatada al c. de la Verneda.