El Besòs i el Maresme, protagonista del Consell de Districte extraordinari

19/11/2020 - 11:22 h

participació. La sessió, que se celebra dilluns 23 de novembre a la tarda, es desenvoluparà de forma semipresencial i es podrà seguir en directe per streaming. La ciutadania pot formular preguntes sobre l’ordre del dia de manera telemàtica.

La sessió, que se celebra dilluns 23 de novembre a la tarda, es desenvoluparà de forma semipresencial i es podrà seguir en directe per streaming. La ciutadania pot formular preguntes sobre l’ordre del dia de manera telemàtica.

Aquesta sessió extraordinària del Consell de Districte se celebra per informar de l’acord a què van arribar tots els Grups Municipals durant la sessió del Consell Municipal de l’Ajuntament de Barcelona del passat 30 d’octubre, en relació amb la proposició Declaració presentada pel Grup d’ERC sobre el barri del Besòs i el Maresme.

A causa de les mesures adoptades per les autoritats sanitàries per aturar els brots de la covid-19, el plenari extraordinari de dilluns se celebra en format semipresencial, amb una part dels membres del Consell a la sala d’actes i una altra part per videoconferència. La sessió, que començarà a les 18.30 h, s’emetrà per streaming i es podrà seguir en directe a través del següent enllaç:pa

Consell extraordinari del Districte de Sant Martí: emissió en directe

Per tal de garantir la participació ciutadana, tothom qui vulgui podrà formular preguntes sobre l’únic punt de l’ordre del dia (consultable en l’apartat ‘Adjunts’), un procediment que es podrà dur a terme fins al mateix dia de la sessió a les 12 h clicant l’enllaç següent:

Consell extraordinari del Districte de Sant Martí: formulació de preguntes

Atesa la circumstància de no presencialitat de públic (les característiques de la sala d’actes no permeten mantenir les mesures de seguretat adequades), el veïnat de Sant Martí pot sol·licitar la seva intervenció a través de l’espai al web d’Atenció en línia especificat abans.

El termini de formulació de preguntes ha estat prorrogat sobre el que s’havia anunciat anteriorment per tal de donar més opcions de participació). La Presidència del Consell del Districte donarà compte de les sol·licituds de participació rebudes mitjançant aquest canal, donant la paraula durant la sessió al membre del Govern del Districte encarregat de donar resposta a cada pregunta.