El cicle de dones creadores ‘Muses’ arriba a l’agenda de Sant Martí

21/01/2020 - 13:23 h

cultura i lleure. Barnatresc organitza una nova caminada en el nostre districte, diumenge 26 de gener a partir de les 9 h, amb sortida i arribada a la plaça de les Glòries.

Barnatresc organitza una nova caminada en el nostre districte, diumenge 26 de gener a partir de les 9 h, amb sortida i arribada a la plaça de les Glòries.

La 8a edició del cicle Muses s’instal·la al Centre Cultural La Farinera del Clot fins al 8 de febrer amb propostes diàries gratuïtes que recorren la majoria de gèneres artístics per oferir-nos espectacles de qualitat on el paper de les dones és clau. El tret de sortida s’ha donat amb l’exposició Mapes del temps, de l’artista Arantxa Campos, que es pot visitar fins al 29 de febrer.

Barnatresc és un programa de cicles anuals de caminades, no competitives i aptes per a totes les edats, que promou una activitat saludable, senzilla i oberta a tothom. Aquest diumenge, s’organitza la primera caminada a Sant Martí del 2020, un recorregut d’entre 12 i 15 km amb sortida i arribada a la pl. de les Glòries.

Dins del cicle de recuperació de la memòria històrica Desmuntant el franquisme, dimarts 28 de gener se celebra una xerrada sobre l’ús que el règim va fer del cinema, amb el títol El No-Do com a eina de propaganda del règim de Franco. L’acte comença a les 19 h a la biblioteca Xavier Benguerel.

Aquest dissabte, 25 de gener, l’escola Vila Olímpica obre les seves portes en el marc del programa Patis Escolars Oberts al Barri. L’activitat de dinamització educativa que s’hi ha programat està oberta als infants i a les seves famílies i té com a objectiu desenvolupar la creativitat dels més petits i petites de la casa.

En l’àmbit institucional, la Seu del Districte de Sant Martí acull una sessió d’acollida i acompanyament dirigida a persones migrants. Se celebra dimarts 28 de gener, a partir de les 18 h.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @paugdovillores: la silueta del Camp de l’Arpa del Clot.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.