El Cicle de Música d'hivern CALIU fa singular La Farinera

11/01/2020 - 13:13 h

Cultura i lleure. De gener a març, el Centre Cultural La Farinera del Clot acull el cicle de música d’hivern CALIU, amb tres propostes musicals íntimes, acollidores i personals

De gener a març, el Centre Cultural La Farinera del Clot acull el cicle de música d’hivern CALIU, amb tres propostes musicals íntimes, acollidores i personals

La Farinera comença el 2020 amb la 5a edició del cicle de música d’hivern CALIU, que enguany puja a l’escenari del Clot tres propostes musicals càlides i personals, totes plegades prou diferents entre sí amb el denominador comú del segell propi.

Les persones assistents se sentiran a la sala Jesús Concernau com a la saleta d’estar de casa seva, en un ambient íntim i acollidor que afavorirà la màxima implicació en cada concert.

_______________________PROGRAMACIÓ_______________________

PEDRO JAVIER GONZÁLEZ
‘BABIA’
Dissabte 18 de gener, a les 21 h

JOAKY
‘LA MEMORIA QUE TANTO DESCUIDÉ’
Dissabte 15 de febrer, a les 21 h

CLÀUDIA CABERO
‘AORTA’
Dissabte 21 de març, a les 21 h

El cicle s’inicia el 18 de gener amb la presentació del darrer treball del guitarrista Pedro Javier González, ‘Babia’, que ell defineix com ‘un monòleg de guitarra’. Les cançons de la proposta de Joaky, ‘La memoria que tanto descuidé’, protagonitzen el concert del 15 de febrer, amb les quals traça un viatge intimista que fusiona el folk i el pop. Per acabar el cicle, la cantant barcelonina Clàudia Cabero presenta el 21 de març la seva darrera proposta, ‘Aorta’, produïda a quatre mans i quatre peus amb el guitarrista Pau Romero.

Les entrades, al preu de 5,50 €, es poden adquirir a través del web del Centre Cultural La Farinera del Clot.