El cicle festiu de Sant Antoni protagonitza l’agenda de Sant Martí

15/01/2020 - 13:27 h

cultura i lleure. Dissabte 18 de gener, entitats de dos barris del districte celebren aquesta festivitat organitzant la Porkada del Clot i el fogueró del Poblenou.

Dissabte 18 de gener, entitats de dos barris del districte celebren aquesta festivitat organitzant la Porkada del Clot i el fogueró del Poblenou.

La plaça del Mercat del Clot es converteix un any més en el punt neuràlgic de la Porkada del Clot, una jornada festiva oberta a totes les persones amants de la cultura popular. A partir de les 11 h del matí i fins a mitjanit, el públic podrà gaudir de degustacions gastronòmiques, tallers infantils, música o foc, amb el porc com a gran protagonista.

També relacionat amb la festivitat de Sant Antoni, l’Ateneu Popular Octubre acull el fogueró del Poblenou, a partir de les 20 h. Durant la vesprada, s’hi podran degustar productes mallorquins mentre se succeeixen tradicions que transportaran el públic fins a la revetlla de Sant Antoni de sa Pobla.

Dins del cicle de recuperació de la memòria històrica Desmuntant el franquisme, dimarts 21 de gener se celebra una taula rodona amb treballadors d’empreses com Industrias Waldes o Motor Ibérica que van viure la repressió laboral durant aquest període històric. L’acte comença a les 19 h a la biblioteca Poblenou – Manuel Arranz.

Un altre cicle, que comença aquesta setmana, és el Caliu, de música d’hivern. Està organitzat pel Centre Cultural La Farinera del Clot i ofereix propostes musicals íntimes, acollidores i personals. La primera actuació està a càrrec del guitarrista Pedro Javier González, que presenta el seu nou àlbum aquest dissabte 18 de gener.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @christyanmartos_fotografia: vistes des de les teulades de l’eix Besòs.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.