El Festival Escena Poblenou dedica un espai a les dones

20/10/2014 - 22:09 h

L’edició d’enguany del Festival Escena Poblenou tindrà lloc del 23 al 26 d’octubre, omplint el barri i la ciutat de Barcelona de propostes escèniques contemporàies i innovadores. Dins d’aquesta edició es pretén consolidar L'ESPAI +D (dones) inaugurat el 2012, com un espai de presentació i reflexió sobre l’escena contemporània que posa el punt d’atenció en la creació femenina.

L’edició d’enguany del Festival Escena Poblenou tindrà lloc del 23 al 26 d’octubre, omplint el barri i la ciutat de Barcelona de propostes escèniques contemporàies i innovadores.

Dins d’aquesta edició es pretén consolidar l’espai +D (dones) inaugurat el 2012, com un espai de presentació i reflexió sobre l’escena contemporània que posa el punt d’atenció en la creació femenina.

Després de la gran acollida de les dues edicions passades, en la que es va aconsegui gairebé el 100% d’ocupació en es propostes presentades, aquest 2014 s’aposta per reforçar aquesta programació en clau femenina i treballar i ampliar l’espai de reflexió.

Aquest any una de les temàtiques a  les que volen donar més força  és la de coresponsabilitat i igualtat de gènere, amb l’objectiu que les dones prenguin consciència que la igualtat és una condició necessària i no es tracta d’un capritx ni una moda.

Les situacions de desigualtat també es viuen en l’àmbit de les arts escèniques. Per aquest motiu, les propostes de les artistes que es podran veure en aquesta edició tracten sobre aquesta temàtica i ens porten a reflexionar sobre ella.

Més informació