Sessió informativa sobre les obres de les sortides d'emergència de l'AVE

14/12/2018 - 10:54 h

Mobilitat. Dijous 20 de desembre, veïnat i responsables de botigues coneixeran de primera mà l'estat de les obres a la cruïlla dels carrers Mallorca i Independència

Dijous 20 de desembre, veïnat i responsables de botigues coneixeran de primera mà l'estat de les obres a la cruïlla dels carrers Mallorca i Independència

La sala d’actes de la seu del Districte de Sant Martí serà l’escenari d’una sessió informativa en què el públic assistent obtindrà tota la informació actualitzada sobre l’estat actual de les obres de construcció de les sortides d’emergència del túnel del tren d’Alta Velocitat a la cruïlla dels carrers Mallorca i Independència.

L’exposició serà a càrrec de representants de INECO / ADIF (l’empresa responsable de les obres), de les gerències d’Ecologia Urbana i de Mobilitat i Infraestructures de l’Ajuntament de Barcelona, i del Districte de Sant Martí.

La trobada tindrà lloc
dijous 20 de desembre, a les 17 h
a la Seu del Districte de Sant Martí
(pl. Valentí Almirall, 1 – sala d’actes)

Els temes principals que s’hi tractaran són 1) modificació temporal del projecte d’obra, 2) canvis en el tancament perimetral, 3) suport en comunicació i dinamització de la zona, i 4) el trànsit al carrer Independència.

S’hi ha convidat especialment el veïnat i les persones responsables de botigues més directament afectades, així com les entitats veïnals més representatives dels barris del Clot i del Camp de l’Arpa del Clot.

Informació, a l’abast

Aquestes obres, imprescindibles per acomplir amb els estàndards de seguretat que requereix una infraestructura d’aquestes característiques, tenen uns requeriments tècnics molt exigents que fan molt complexe la convivència amb activitats veïnals i comercials que tenen lloc amb tanta proximitat. La informació que es facilitarà en aquesta trobada ha d’afavorir el punt de complementarietat necessari per tal que aquesta convivència tingui les mínimes repercussions possibles en les persones i les activitats econòmiques que tenen lloc en el seu entorn més pròxim.

A més d’aquesta sessió informativa puntual, totes les persones que en tinguin necessitat poden obtenir dades complementàries a l’OFAC Barcelona ADIF, un punt d’informació que l’empresa constructora ha habilitat amb aquest objectiu.

OFAC Barcelona ADIF
Aragó, 517 (vora c. Cartagena)
Horari:
Matins, de 10 a 14 h (dies feiners)
Tardes, de 16 a 19 h (feiners excepte divendres)