El març és un mes d’aigua!

13/03/2019 - 13:27 h

Aigua. El cicle 'AiguArt' programa activitats al llarg del mes per celebrar el Dia Mundial de l'Aigua el dia 22 de març

Fins al 24 de març podeu gaudir de l’AiguArt, un cicle d’activitats gratuïtes que tenen lloc en diferents equipaments de Barcelona i barregen aigua i art per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua.

Amb el mes de març arriba la tercera edició de l’Aiguart, un programa festiu i divulgatiu impulsat des de l’Ajuntament de Barcelona i amb el qual el consistori se suma a la commemoració del Dia Mundial de l’Aigua, el 22 de març.

Fins al 24 de març, podeu gaudir a Barcelona de moltes activitats gratuïtes que celebren l’aigua a través de l’art. A la programació de l’Aiguart hi trobareu: visites guiades pels engranatges de la Font Màgica de Montjuïc o pel clavegueram de Barcelona, itineraris per descobrir les fonts i els brolladors de la ciutat, sessions de cinema de temàtica mediambiental, tallers per saber com s’alimenten els organismes dins de l’aigua o per esbrinar quina és la nostra petjada hídric, o un passeig pel Riu Besòs amb diverses actuacions artístiques.

La gran festa de l’aigua

Un dels plats forts de l’AiguArt d’enguany és la Festa de l’Aigua , una celebració per a tots els públics que tindrà lloc dissabte, 23 de març, de les 11.00 a les 13.00 hores al Centre Cívic Convent de Sant Agustí. Dins de la programació de la festa, que és d’accés gratuït i no requereix cap inscripció prèvia, hi trobem titelles, un tast d’aigües amb porrons, un taller en què els més petits pescaran en un mar imaginari i un munt de sorpreses més.

Amb la Festa de l’Aigua d’enguany clou també el Memorial de l’Aigua, una iniciativa municipal en col·laboració amb diverses entitats i equipaments que, al  llarg d’un any, ha proposat a la ciutadania de Barcelona una programació d’activitats de l’aigua com a bé comú, públic universal i escàs que cal valorar, mantenir i conservar entre tots i totes.