El Mercat de Provençals participa en la Setmana Internacional dels Mercats

17/05/2019 - 13:42 h

comerç i mercats. La Festa de l’hamburguesa se celebra dissabte 25 de maig amb tallers familiars i un concurs.

La Festa de l’hamburguesa se celebra dissabte 25 de maig amb tallers familiars i un concurs.

La 6a Setmana Internacional dels Mercats gira al voltant del lema “Mercats a prop del teu cor” i se celebra  del 15 al 31 de maig. Durant 15 dies, alguns dels mercats de Barcelona organitzen diverses activitats culturals, gastronòmiques i familiars per atraure més públic. A la vegada, es promou entre la ciutadania una alimentació saludable, de qualitat i de producte de proximitat. L’objectiu principal és posar en relleu el paper dels mercats com a transmissors de valors, centres socials i ànima dels barris.

A Sant Martí, el Mercat de Provençals (Menorca, 13) organitza dissabte 25 de maig la Festa de l’Hamburguesa, aprofitant que el 28 de maig es commemora a tot el món el Dia Internacional de l’Hamburguesa. Per la compra d’una hamburguesa durant la jornada, el Mercat regalarà el pa (fins a esgotar existències).

A partir de les 11 h, el Mercat de Provençals realitza, en col·laboració amb el Centre Cívic Sant Martí, un taller familiar on les persones participants aprendran a fer hamburgueses amb diferents tipus de carn. El taller té un preu de 5 €, quantitat que serà retornada amb un val de compra de la mateixa quantitat.

Formulari d’inscripció al taller familiar d’hamburgueses

A partir de les 12 h, se celebra el concurs d’hamburgueses. Les peces vindran cuinades de casa i un jurat decidirà quina és la millor. El seu criteri estarà basat en la presentació, sabor i originalitat de l’hamburguesa.

Formulari d’inscripció al concurs i bases legals

La persona guanyadora obtindrà un val de 50 € per consumir en compres al Mercat.