El mercat nadalenc Design Market torna aquest cap de setmana.

17/12/2015 - 19:02 h

La 4a edició de Design Market, el mercat nadalenc d'ADI-FAD, es podrà visitar al Disseny Hub Barcelona del 18 al 20 de desembre.

La 4a edició de Design Market, el mercat nadalenc d’ADI-FAD, es podrà visitar al Disseny Hub Barcelona del 18 al 20 de desembre.

Amb aquesta trobada es reuneixen en un entorn privilegiat els millors creadors actuals, així com marques, makers i els productes que destaquen més per la seva qualitat i disseny. Aquesta edició, la fira recull un total de 130 expositors.

D’altra banda, a Design Market 2015 tindrà lloc la jornada Descobrint talent, un espai de networking, i podrem assistir a l’exposició Poder ser, que acull 9 treballs inèdits de dissenyadors de producte emergents. A tot això s’han d’afegir xerrades, activitats infantils i tallers per a tota la família, foodtrucks a la terrassa de l’edifici i zona lounge per als socis FAD.

A més, aquesta edició el disseny expositiu ve de la mà de l’estudi Compeixalaigua, amb una proposta molt original: el Gran Festí del Disseny!