Mercateatre: fira de circ i animació

26/06/2019 - 12:24 h

Cultura i lleure. La nit del dissabte 29 de juny arriba la 22a edició al Parc de Sant Martí carregat amb una dotzena d'actuacions

El dissabte 29 de juny arriba la 22a edició de Mercateatre, la Fira de Circ i Animació, al Parc de Sant Martí. Una proposta per gaudir a la fresca d’una nit d’estiu amb una dotzena d'actuacions de curta durada.

Des de fa més de dues dècades, el Centre Cívic Sant Martí organitza Mercateatre, un esdeveniment estiuenc, esperat pel veïnat del barri. I és que l’activitat és oberta a tot el públic i no es requereix reserva d’entrades.

Enguany es podran veure una dotzena d’actuacions breus a partir de les 21.30 h, les quals han estat seleccionades a partir d’una convocatòria oberta dirigida a professionals, duta a terme el passat mes d’abril.

El polifacètic actor Brian Bombay serà l’encarregat de presentar una vetllada a la fresca ideal per donar la benvinguda a l’estiu. El programa és ben variat: espectacles de foc, d’acrobàcia aèria, de mim i clown, de dansa moderna i dansa acrobàtica, de funambulisme, de teatre visual i de malabarismes.

L’escenari és a la zona del parc de Sant Martí que es coneix popularment amb el nom de “la gàbia”, entre els carrers Menorca i Huelva. Enguany s’ha ampliat la capacitat d’un pati de butaques previst per a 350 persones.

A més d’aquestes actuacions, s’han programat dues activitats paral·leles entorn al món del circ:

Dilluns, 1 de juliol,  a les 18.00 h
“CruCru Show”. Circ a la plaça.
Acrobàcies i malabarismes a peu de carrer
Plaça d’Angeleta Ferrer (davant de l’Auditori Sant Martí)

De l’1 al 8 de juliol
Taller familiar de circ
Per a infants d’entre 8 o 12 anys
Gratuït però places limitades. Inscripció prèvia al web o a les oficines del centre
Centre Cívic Sant Martí