Inscripcions als casals d'estiu Baobab

30/04/2019 - 12:33 h

Infància. Es duran a terme a l'agost però cal apuntar-s'hi a inicis de maig. Per escalfar motors, el diumenge 5 es farà un concert per presentar la nova cançó de Baobab

Les inscripcions per als casals urbans Boabab es duran a terme entre el 6 i el 7 de maig, segons el barri. Per escalfar motors, el diumenge anterior, el grup musical Xiula oferirà un concert per presentar la nova cançó de Baobab.

Aquest agost tornen els casals urbans Baobab a dos barris de Sant Martí: al Besòs i el Maresme i a la Verneda i la Pau. Van dirigits a infants que hagin cursat des de P4 i fins a 6è de primària i s’organitzen en dos torns: del dia 1 al 16 i del 19 al 30 d’agost.

Dates de les inscripcions 

Les places són limitades i les inscripcions es realitzaran segons ordre d’arribada. Al Districte de Sant Martí es fan en dos dies, segons el barri:

A la Verneda i la Pau
El dimecres 8 de maig, de 17.30 a 19.30 h, al Casal de Barri Verneda (carrer de Santander, 6). Per a més informació, contacteu a través del correu electrònic associaciobrot@gmail.com o al telèfon 677 687 451 i 601 277 760.

Al Besòs i el Maresme
El dimarts 7 de maig, de 17.30 a 19.30 h, al Centre Cívic Besòs (rambla de Prim, 87). Per a més informació, contacteu a través del correu electrònic associaciobrot@gmail.com o al telèfon 677 687 451 i 601 277 760.

Un casal personalitzat per barris

Es tracta d’un projecte impulsat pel Pla de barris el qual té com a objectius educar de manera comunitària i cohesionar socialment el territori, evitant que s’incrementi la segregació també en el temps de lleure.

S’organitzen en escoles públiques i hi col·laboren entitats del territori per difondre’ls i cercar i formar joves que també hi treballaran com a monitors i monitores.

En total hi participen nou barris de la ciutat: Bon Pastor, Baró de Viver, Trinitat Vella, Sant Genís dels Agudells, Teixonera, la Marina, Trinitat Nova, el Besòs i el Maresme, i la Verneda i la Pau.

Concert inaugural

El dia 5 de maig a les 12h, a la plaça de la Palmera de Sant Martí, a la Verneda i la Pau, el grup musical Xiula oferirà un concert per presentar la nova cançó de Baobab. Serà al barri de la Verneda i la Pau, però tots els infants que participen al programa, de qualsevol dels barris, estan cridats a venir-hi.

 

Més informació