Els infants del Besòs i el Maresme canten 'Mamma Mia'!

13/05/2019 - 14:27 h

Infància. Més de 180 nens i nenes de vuit centres educatius del barri han participat al concert dels 'Cors del Besòs'

Més de 180 nens i nenes de vuit centres educatius del barri han participat al concert dels 'Cors del Besòs', enguany amb la col·laboració especial del Casal de Gent Gran Joan Maragall.

Un any més, el concert dels cors del Besòs i el Maresme d’aquest dimarts 13 de maig a l’Auditori Fòrum – CCIB, ha omplert de música els cors dels assistents.

Han pujat a l’escenari infants de les corals de vuit centres educatius del barri del Besòs i el Maresme: Escola Concepción Arenal, Institut Barri Besòs, Col·legi Sant Gabriel, Escola Prim, Institut Rambla Prim, Escola Eduard Marquina, Col·legi Sagrat Cor i l’Escola Santa Maria dels Apòstols.

El repertori s’ha centrat amb el grup musical ABBA, concretament del musical ‘Mamma Mia’. Han sonat cançons com ‘I have a dram’, ‘Honey honey’, ‘Super Trouper’ o ‘Dancing Queen’. Enguany, com a novetat, ha pujat a l’escenari un grup de participants del taller de Musicoteràpia del Casal de Gent Gran Joan Maragall, els quals han cantat conjuntament amb els infants. Com és habitual un grup de músics professionals de l’Escola de Músics i JPC han acompanyat els cors.

Aquest projecte, liderat per la directora Irene Andreu, ha permès aprendre al llarg del curs, les cançons del musical d’ABBA, creant així una relació més estreta entre els nens i les nenes a través de la música.

L’acte l’han obert el president del Districte, en Raimon Blasi, i el Comissionat d’Educació, Infància i Joventut, Miquel Àngel Essomba, i ha comptat amb la presència del Conseller tècnic, Marc Andreu, la Consellera d’Educació, Carlota Falgueras, i el Conseller de Barri, Jordi Martin.