Els mercats de Barcelona, protagonistes d’una nova sèrie de TV3

19/06/2019 - 08:49 h

Mercats. A “Gent de Mercats”, les càmeres s’endinsen en la vida quotidiana del Mercat de Provençals, entre d'altres

A “Gent de Mercats”, les càmeres s’endinsen en la vida quotidiana de nou mercats de la ciutat. Un d'ells és el Mercat de Provençals, a Sant Martí. És previst que la sèrie, dirigida per la periodista Tana Collados, s’emeti a la tardor.

Els mercats de Barcelona són protagonistes de “Gent de Mercats”, la nova sèrie que TV3 ha començat a gravar i en la qual també hi participaran mercats d’altres municipis catalans.

La producció, que compta amb el suport de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, s’endinsa en els mercats municipals de productes alimentaris i en les persones que hi conviuen dia a dia, donant a conèixer la vida dels comerciants, dels compradors i de diferents perfils humans.

Concretament, les càmeres s’endinsen en la vida quotidiana de, entre altres, els mercats de Sant Antoni i Concepció (Eixample), La Mercè (Nou Barris), Sants (Sants-Montjuïc), l’Abaceria i Estrella (Gràcia), Provençals (Sant Martí), Carmel i Horta (Horta-Guinardó).

Són nou mercats amb característiques ben diferents entre ells, però que reflecteixen la realitat que es viu dia a dia en la quarantena de mercats municipals de la ciutat. Unes peces fonamentals en el teixit dels barris.

Està previst que “Gent de Mercats”, dirigida per la periodista Tana Collados, s’emeti a la tardor. La sèrie compta també amb el suport de Mercabarna, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de Reus i de Vilanova i la Geltrú.