Els millors plans de la setmana a Sant Martí | Sant Martí

Els millors plans de la setmana a Sant Martí

16/05/2018 - 11:13 h

Les Festes de Maig del Poblenou i les de Primavera del Clot i Camp de l'Arpa del Clot copen l'agenda quinzenal del districte de Sant Martí. En ella hi trobaràs un munt de propostes fins al dia 27 de maig.

Les Festes de Maig del Poblenou i les de Primavera del Clot i Camp de l’Arpa del Clot copen l’agenda quinzenal del districte de Sant Martí. En ella hi trobaràs un munt de propostes fins al dia 27 de maig.

Els actes les Festes de Maig del Poblenou i les Festes de Primavera del Clot i Camp de l’Arpa del Clot ocupen un lloc rellevant en l’agenda d’actes, amb tot un reguitzell d’activitats de tots tipus i per a totes les edats.

Cal destacar també que la segona semifinal del concurs de música Amplifica’t se celebra el 18 de maig al Centre Cívic Besòs i que en l’àmbit municipal, es continuen celebrant les sessions dels Consells de Barri. La propera setmana estan previstos els de Provençals del Poblenou i el de la Verneda i la Pau.

__________________________________________________
Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí clicant
Agenda de Sant Martí, del 14 al 27 de maig
__________________________________________________

La foto de la portada és de l’instagramer @_kekomat i porta el títol de  “Bon dia, des del barri de Diagonal Mar i Front Marítim del Poblenou.

L’agenda d’activitats del districte recull les activitats i els actes socials, culturals i esportius de tots els barris, dia per dia, organitzats per entitats i equipaments del districte a qualsevol espai de qualsevol barri.