Es reprèn l’activitat en els Casals de Barri i en els equipaments infantils de Sant Martí

17/06/2020 - 18:05 h

Equipaments municipals. A partir del dilluns 22 de juny, reobren les 4 ludoteques i els 3 Casals Infantils del districte. Els Casals de Barri obriran a partir del 29 de juny, de manera progressiva.

A partir del dilluns 22 de juny, reobren les 4 ludoteques i els 3 Casals Infantils del districte. Els Casals de Barri obriran a partir del 29 de juny, de manera progressiva.

Tres mesos després d’abaixar la persiana, aquests espais de trobada i interrelació tornen a rebre de manera paulatina els veïns i les veïnes dels barris, reprenent així l’activitat presencial. Actualment, totsaquests equipaments de proximitat estan començant a obrir les portes de manera progressiva amb nous protocols i mesures de seguretat.

Durant el periode de confinament, l’activitat no s’ha aturat donat que els equips dels diferents equipaments municipals han posat en marxa diverses iniciatives i recursos en línia. Han organitzat activitats culturals, esportives, d’entreteniment, comunitàries, etc., que han permès mantenir un confinament actiu i saludable. Ara és hora de tornar a recuperar els hàbits, aplicant això sí, les mesures sanitàries oportunes.

Els equipaments infantils
La setmana del 22 de juny ja obriran les portes els casals infantils i les ludoteques, atès que comencen les inscripcions als casals d’estiu.
Les 4 ludoteques dels barris de Sant Martí: El Xalet del Clot, Ca l’Arnó, La Verneda i Maria Gràcia Pont
Els 3 casals infantils dels barris de Sant Martí: Sant Martí, El Drac i El Vaixell

Els casals de barri
Duran la setmana de Sant Joan, els equipas de gestió dels equipaments estan treballant internament per tal de preparar els espais per garantir que l’activitat es pugui desenvolupar en les condicions de prevenció i seguretat adequades. L’obertura efectiva de cadascun dels centres es preveu que tindrà lloc a partir del 29 de juny, de manera paulatina.
Els 11 casals de barri de Sant Martí: La Llacuna, Ca l’Isidret, Vila Olímpica – Can Gili Nou, Poblenou, Bac de Roda – Poblenou, La Verneda, Espai Antoni Miró Peris, Diagonal Mar, Besòs, La Palmera i La Pau.