El Besòs i el Maresme estrena nous espais reurbanitzats

24/05/2019 - 08:24 h

Urbanisme i infraestructures. El passatge Foret i els carrers d’Auger i Jubany queden ara més ben connectats amb la rambla de Prim

El passatge Foret i els carrers d’Auger i Jubany, al barri del Besòs i el Maresme, queden ara més ben connectats amb la rambla de Prim. Les obres han permès millorar la qualitat de l'espai públic amb prioritat per al vianant.

Les obres del passatge Foret i els carrers d’Auger i Jubany han finalitzat aquest mes deixant un nou espai reurbanitzat al barri del Besòs i el Maresme.

Concretament, els tres carrers han passat a ser plataforma única i s’hi ha renovat l’enllumenat, l’arbrat i el clavegueram. En definitiva, s’han convertit en nous espais amb prioritat per als vianants i sense les barreres arquitectòniques.

La reforma ha comportat l’eliminació dels vehicles aparcats i, per tant, més espai per a la plataforma única. Només es permetrà l’accés de vehicles de seguretat i d’urgències, i puntualment, de vehicles del veïnat per atendre necessitats esporàdiques.

Aprofitant aquesta intervenció s’ha ampliat la vorera de la Rambla Prim.

Un espai per a tothom: tinguem-ne cura!

Per donar a conèixer la remodelació d’aquests tres espais urbans al veïnat, es repartirà una octaveta en la qual s’hi expliquen les millores i es convida a tothom a usar els nous espais de manera cívica i ordenada. És una acció impulsada en el marc de la campanya “Compartim Barcelona”