Comença la reurbanització de tres passatges del barri del Besòs i el Maresme

14/06/2018 - 08:02 h

Urbanisme i infraestructures. Els passatges d’Auger, Jubany i Foret, al barri del Besòs i el Maresme, quedaran més ben connectats amb la rambla de Prim a partir del març del 2019

Els passatges d’Auger, Jubany i Foret, al barri del Besòs i el Maresme, quedaran més ben connectats amb la rambla de Prim a partir del març del 2019. L’objectiu de les obres és millorar la qualitat de l’espai públic l’accessibilitat d’aquests àmbits i donar més prioritat al vianant. 

Aquest mes de juny comencen les obres d’urbanització dels passatges d’Auger, Jubany i Foret, al barri del Besòs i el Maresme, els quals connecten la rambla de Prim amb el carrer del Maresme.

Amb la intervenció, els tres passatges passaran a ser de plataforma única i s’hi renovarà l’enllumenat, l’arbrat i el clavegueram. En definitiva, es convertiran en nous espais amb prioritat per als vianants, amb millor espai públic i sense les barreres arquitectòniques que hi ha actualment ja que s’instal·laran rampes adaptades.

La reforma comportarà l’eliminació dels vehicles aparcats en cordó, que permetrà guanyar espai per a la plataforma única. La nova secció del carrer permetrà l’accés dels vehicles de seguretat, emergències o puntualment per als veïns, ja que es deixarà un pas central amb les mides reglamentàries i normatives establertes per a vehicles de bombers.

Les obres, que ja han estat aprovades definitivament, comptaran amb una inversió d’1.821.648,43 euros (IVA inclòs). Està previst que acabin el març de l’any vinent.