Escola Concepción Arenal: mig segle educant al Besòs i el Maresme

02/05/2019 - 12:01 h

Aniversari. El dimarts 30 d'abril el centre va celebrar el 50è aniversari amb una gran festa oberta també a l'antic alumnat

El dimarts 30 d'abril l'Escola Concepción Arenal va celebrar el 50è aniversari amb una gran festa oberta també a l'antic alumnat.

Una data tan rodona com el 50è aniverari és motiu de celebració, i a gran escala! Dimarts 30 d’abril l’Escola Concepción Arenal va obrir les portes a tothom, des d’antic alumnat fins a amics i amigues del centre, per compartir una tarda festiva plena d’emocions.

Les persones presents van poder gaudir d’un espectacle familiar, passejar per tots els espais de l’escola, conèixer l’exposició en motiu de l’aniversari i escoltar diversos parlaments.

L’acte central va ser protagonitzat per l’alumnat del centre el qual va crear cinc petits espectacles basats en fets i esdeveniments històrics representatius de les últimes cinc dècades:

  • Anys 60: Espanya guanya Eurovisió (4t primària)
  • Anys 70: Mazinguer Z i Heidy (educació infantil)
  • Anys 80: els Gunnis i Caça Fantasmes (cicle superior – grup de teatre)
  • Anys 90: Jocs Olímpics de Barcelona (cicle inicial)
  • Anys 2000: tecnologia (cicle superior – grup de teatre)

Aquesta celebració forma part de diversos actes realitzats al llarg del curs en motiu del 50è aniversari. Coneix-los tots al web de l’escola.

L’Escola Concepción Arenal

L’Escola Concepción Arenal, inaugurada l’any 1969, és un centre públic d’una línia (un grup per nivell) d’educació infantil i primària (3-12 anys) que està ubicat al barri del Besòs i el Maresme. La seva fundadora va néixer el 1820 a Ferrol (A Coruña) i va ser escriptora i sociòloga. Les seves principals aportacions van ser la defensa de la dona, la reforma penal i la causa obrera.