Esport a la plaça de Les Glòries

13/01/2016 - 10:38 h

A la zona de Les Glòries es pot practicar esport i, per això, s'ha instal·lat una guingueta que s'encarregarà de dinamitzar l'activitat esportiva i de cedir el material esportiu pertinent.

A la zona de Les Glòries es pot practicar esport. Hi ha una zona de gimnàstica per exercitar el cos. Una àrea habilitada amb camps de petanca. Cistelles de bàsquet. Una àrea destinada a esports i màquines per a la gent gran. Un espai destinat a poder patinar-hi lliurement. Tenis taula i taules de futtoc. Dues pistes de voleibol. Un circuit d’atletisme amb una anella de 200 metres i una zona amb taulells d’escacs.

I ara, a més a més, s’ha instal·lat una guingueta a la confluència de l’Avinguda Diagonal amb el carrer Cartagena, que s’encarregarà de dinamitzar l’activitat esportiva que es fa a la zona i de cedir el material esportiu pertinent.

Si voleu jugar a futbol, voleibol o qualsevol altre dels esports que podeu practicar a la zona, cada dia de la setmana a la tarda tindreu al vostre abast el material de 16 a 20:30 hores. Aquest horari s’amplia el cap de setmana i estarà disponible entre les 10 i les 20:30 hores.

Préstec de material esportiu

El material del qual disposen els dinamitzadors de la guingueta per ser prestat i fer un ús lliure i gratuït de l’espai esportiu el composen raquetes i pilotes de tenis taula, pilotes de bàsquet per a adults i infants, xarxes i pilotes de voleibol, pilotes de futbol i pilotes de futtoc. Per poder fer ús d’aquest material esportiu, es demanarà que els usuaris presentin el seu DNI.

A banda d’això, disposeu d’escacs gegants i també de tot el mobiliari d’estada que hi ha fora de la guingueta. És a dir, taules, cadires i gandules. Podeu usar-les de forma lliure per menjar, descansar, llegir i gaudir de l’entorn de forma cívica.

Més informació

Més informació