Exposició TRANSVERSAL. ART URBÀ. SANT MARTÍ

29/10/2014 - 18:31 h

Des del 22 d'octubre fins al 5 de novembre es pot visitar el cicle cultural i divulgatiu: Transversal. Art Urbà. Sant Martí, a l'escola BAU (C/ Pujades, 118).

Des del 22 d’octubre fins al 5 de novembre es pot visitar el cicle cultural i divulgatiu: Transversal. Art Urbà. Sant Martí, a l’escola BAU (C/ Pujades, 118).

Transversal. Art Urbà Sant Martí s’ha desenvolupat entre els mesos de gener i octubre de 2014 a diferents espais públics, equipaments educatius i centres culturals del Districte de Sant Martí, amb la col·laboració de les entitats:  RebobinART, Difusor, Taller Escola Barcelona (TEB), Artixoc i Enrotlla’t, que han desenvolupen projectes en favor de l’art urbà a Barcelona.

L’objectiu del projecte ha estat el de funcionar com un entorn de proves per a una expressió cultural que requereix de la seva normalització en l’espai públic, el seu principal suport i mitjà de difusió, i amb l’única pretensió de ser un camp

d’experimentació cap a noves maneres de gestionar la intervenció artística al carrer en un territori determinat com és el del Districte de Sant Martí.

Transversal. Art Urbà Sant Martí ha estat una iniciativa per aportar nous elements a la cerca del model propi que ha de tenir Barcelona en la gestió i desenvolupament de l’art urbà.

La próxima ponencia estuvo a cargo de Ferran Turmo que expuso sobre el proyecto “Transversal: Art Urbà Sant Martí” y resaltó el papel de entidades como Ejemplos concretos como los 12 muros realizados en el Poblenou , charlas en el Centre Cívic Sant Martí donde afrontaron temas como las buenas técnicas para crear un graffiti y su historia.