Fes-te del Parc i la Llacuna del Poblenou!

21/05/2019 - 13:01 h

Festes als barris. Del 28 de maig al 5 de juny el barri celebra la primavera amb una setmana farcida d'activitats. Consulta el programa!

El barri del Parc i la Llacuna del Poblenou també s'apunta a la celebració de la primavera amb el “Fes-te del barri”, nou dies d'activitat ben diverses i per a totes les edats!

Del 28 de maig al 5 de juny se celebren les festes de primavera del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou, impulsades per l’Associació de veïns i veïnes del Parc, la Comissió de Festes del Parc i l’Associació de Comerciants del Parc.

El Fes-te del Barri acull un munt d’activitats per a tota la família i es duen a terme a dos espais principals: el Centre Cívic Parc Sandaru i la placeta de la carretera Antiga de Mataró, entre els carrers Marina, Sardenya i Pujades.

Programa de ‘Fes-te del barri’
(versió descarregable, a l’espai ‘Fitxers relacionats’)

El cap de setmana se centren en el cap de setmana. Dissabte al matí la carretera Antiga de Mataró s’omplirà de propostes infantils i familiars, una matinal que culminarà amb una paellada popular*.

A la tarda, una xocolatada servirà per agafar forces entre l’espectacle infantil La caixa de les joguines i la lectura en viu del conte El poble d’Alàgia. Un concert i ball amb Duo Parfils i un sopar de carmanyola posaran punt i final a la jornada.

El diumenge arriba una de les propostes estrelles de la festa: la Mostra de Comerç, que enguany celebra la 5a edició. Des de les 11.00 h fins a les 18.00 h s’han programat diversos tallers (d’ensinistrament de gossos, d’hortalisses, dibuix i d’educació emocional) així com una classe de patinatge i un concert de guitarra.

En paral·lel a la Mostra, es faran altres activitats: un mural participatiu, les exhibicions de puntaires i de zumba, els Falcons de Barcelona, el concert amb Banda Groga i un dinar popular.

Barcelona antimasclista

Ja es pot descarregar gratuïtament l’aplicació de mòbil BCN Antimasclista, amb la qual totes les persones de la ciutat poden indicar de manera anònima i confidencial on i com s’han sentit agredides o assetjades. L’objectiu és poder, entre totes, treballar per tenir millors intervencions, més prevenció i més sensibilització i aconseguir més apoderament de les dones.

Ara bé, per denunciar denunciar una agressió o un cas d’assetjament sexual, cal adreçar-se a una comissaria de Mossos d’Esquadra. A més, els serveis d’atenció municipal disposen de personal especialitzat en diferents unitats.