Festes de primavera del Clot i Camp de l’Arpa 2019

02/05/2019 - 13:42 h

cultura i lleure. A partir de l’1 de maig i fins al 8 de juny, el veïnat d’aquests barris de Sant Martí pot participar en una trentena d’activitats per a tots els públics.

A partir de l’1 de maig i fins al 8 de juny, el veïnat d’aquests barris de Sant Martí pot participar en una trentena d’activitats per a tots els públics.

Aquestes festes de primavera estan organitzades per la Federació d’Entitats del Clot i Camp de l’Arpa i compten amb el suport del Districte de Sant Martí, Ajuntament de Barcelona. Entre les activitats que s’han programat, el públic pot trobar-hi cercaviles, concerts, exposicions, un mercat solidari i diverses fires d’artesania i comerç, entre d’altres.

Consulta el programa!
(disponible també a l’apartat ‘adjunts’)

Destaquem:

La VIII Cercavila de Cultura Popular, dissabte 4 de maig. Amb la participació de: Falcons de Barcelona, Esbart Sant Jordi, Castellers de Barcelona, Ball de Bastons del Clot, Gegants del Clot, Gegants de Sant Josep de Calassanç, Diables del Clot, Tolc i el Pork del Clot.

Els actes organitzats per l’Agrupament Escolta i Guia Rudyard Kipling amb motiu del seu 50è aniversari: una cercavila i un concert, dissabte 4 de maig a l’esplanada del Centre Cultural La Farinera del Clot.

La setmana de la Salut organitzada per l’Eix Clot, del 6 a l’11 de maig (veure arxiu adjunt).

El 20è Mercat Solidari que se celebra el cap de setmana de l’11 i 12 de maig. Els fons recaptats es destinaran als infants del barri per cobrir les despeses d’escolarització bàsiques que no poden afrontar les famílies.

La festa del 20è aniversari del Centre Cultural La Farinera, l’11 de maig: visita teatralitzada, música amb diferents DJ vinculats al barri, sopar popular i espectacle de pirotècnia.

El Festival “Que no cumbia el pánico” de música i cultura llatinoamericana, del 16 al 18 de maig.

La Festa de la Reparació, divendres 17 de maig a la pl. Carme Montoriol. En aquest taller, les persones participants crearan un robot casolà amb materials reciclats. També es farà una plantada de plantes.

La mostra de comerç i artesania de Rogent de Dalt, dissabte 18 de maig.