El parc de les Glòries és el nou escenari del cicle d'humor a la fresca 'Endorfines'

20/06/2019 - 13:51 h

Cultura i lleure. Tots els dijous del 27 de juny al 25 de juliol, a la terrassa del Centre Cultural La Farinera del Clot i al parc de les Glòries

El Centre Cultural la Farinera del Clot presenta, des de finals de juny i durant tot juliol, cinc dijous al vespre amb espectacles que oferiran humor de qualitat.

Enguany el cicle d’humor i d’estiu Endorfines arriba a la novena edició amb dues novetats: la incorporació del parc de les Glòries com a nou espai i la suma d’un espectacle més, passant de quatre sessions a cinc.

Així doncs, els dijous del 27 de juny al 25 de juliol, el cicle ofereix una bona oportunitat per relaxar-se de la calor, riure i gaudir dels vespres a la la terrassa del Centre Cívic La Farinera del Clot i del nou parc de Glòries. Tot plegat obert a tothom i gratuït.

El dijous 27 de juny a les 20 h donarà el tret de sortida a les primeres rialles l’espectacle itinerant Wandering Orquestra, que ens portarà de l’esplanada del Centre Cultural al nou Parc de Glòries, on quatre músics buscaran el lloc on han d’actuar. El parc també serà l’escenari de l’espectacle itinerant final, el dijous 25 de juliol, amb una revolució peculiar creada per un grup de pallassos, la Revoluclown.

Programació de l’Endorfines 2019

27 de juny, a les 20 h
Wandering Orquestra
Una boja i inusual orquestra cerca lloc per fer el seu concert.
Cia. Sergi Estabanell
Des de l’esplanada del Centre Cultural fins al parc de Glòries

4 de juliol, a les 20 h
Antipasti
Números de màgia amb menjar, beguda, foc… Malabars amb tot el que es pugui trobar a una cuina… Participació del públic… Vespa, spaguetti i la millor música italiana.
Cia. El que ma queda de teatre
A la terrassa de La Farinera

11 de juliol, a les 20 h
Wet floor
Una dona de la brigada de neteja és l’encarregada de condicionar l’escenari. Tot ha d’estar net abans que arribin els artistes. Una tasca senzilla, que es convertirà en missió impossible abocada al desastre.
Cia. Cris-is
A la terrassa de La Farinera

18 de juliol, a les 20 h
Sin remite
Espectacle on s’utilitzen diferents tècniques de circ, manipulació d’objectes, malabars i una infinitat de solucions pels conflictes que se li plantegen i que el duran fins i tot a ficar-se dins un globus gegant.
A càrrec de Jean Philippe Kikolas
A la terrassa de La Farinera

25 de juliol, a les 20 h
Revoluclown
És un espectacle itinerant de clown on un grup de pallassos arriben per fer una revolució creant una aventura èpica, entusiasta i amb molta diversió.
Cia. Revoluclown
Des de l’esplanada del Centre Cultural fins al parc de Glòries