Inauguració de l'exposició "Gent Genial"

13/01/2016 - 14:56 h

El dissabte 16 de gener s'inaugura al Centre Cívic Sant Martí l'exposició "Gent Genial", una mostra de retrats realitzats per fotògrafs amb discapacitats derivades de malalties mentals.

Aquest dissabte s’inaugura l’exposició “Gent Genial” al Centre Cívic Sant Martí. Les obres  s’exhibiran al carrer, a la paret contigua al Centre Cívic Sant Martí i a la façana de l’Institut Infanta Isabel d’Aragó

“Gent Genial” és una mostra de retrats que al llarg de quatre mesos deu persones amb discapacitats derivades de malalties mentals han pres dels seus veïns i veïnes del barri, gràcies a l’ajut d’un estudi mòbil. El treball realitzat pels participants posa èmfasi a fomentar la trobada i la connexió amb el grup i el seu entorn proper, a la vegada que promou la reafirmació de la seva identitat individual.

La mostra és el resultat del taller de fotografia participativa que l’àrea d’Educació de Photographic Social Vision ha dut a terme amb residents de la Llar Sant Martí i la col·laboració de l’Obra Social La Caixa.

L’acte d’inauguració tindrà lloc el dissabte 16 de gener a les 12h al saló d’actes del Centre Cívic Sant Martí (c/ Selva de Mar, 215) amb la projecció de la peça audiovisual que recull el transcurs del taller, i continuarà amb una visita guiada a l’exposició comentada pels autors de les fotografies.

 

Més informació