Jornades de portes obertes al MUBHA Oliva Artés

14/03/2019 - 11:21 h

Cultura i lleure. El diumenge 17 de març es podrà visitar el museu de manera gratuïta i participar a les activitats programades

El diumenge 17 de març el MUHBA Oliva Artés obre portes i proposa diverses activitats entorn la transformació del recinte i de l'eix Pere IV.

El diumenge 17 de març serà possible l’accés gratuït de la ciutadania al MUBHA Oliva Artés i durant la jornada s’han organitzat diverses activitats per reflexionar sobre la transformació del recinte i de l’eix Pere IV, en el marc del patrimoni del Poblenou i amb projecció cap a múltiples futurs innovadors.

Les següents activitats formen part del programa general del MUBHA i han estat organitzades en col·laboració amb les entitats i el Districte.

MUHBA Oliva Artés i el futur de Pere IV
Carrer Espronceda, 142-146
17 de març de 2019
Gratuït

Taula: Oliva Artés, Pere IV, Poblenou
12 h, nou espai superior de Muhba Oliva Artés, debat obert
– El projecte Oliva Artés i altres propostes patrimonials
– Pere IV, el gran eix del Poblenou

Itinerari: Pere IV / Diagonal, un barri patrimonial
17 h, cita al davant de Muhba Oliva Artés
– Frigo, Can Ricart, Oliva Artés, Ca l’Alier, La Escocesa i altres espais: una visió en xarxa
– El repte de la doble, o triple, escala: barri, illes i ciutat en la transformació de Pere IV

De fàbrica a museu contemporani

Aquesta antiga fàbrica taller, construïda l’any 1920 i que es dedicava a la producció i reparació de maquinària, és ara un espai laboratori del Museu d’Història de Barcelona al Poblenou. 

Es tracta d’un espai que ha estat concebut com a museu laboratori i participatiu sobre la història, el llegat i el patrimoni de la ciutat contemporània. Alhora, també és un espai que treballa amb associacions i centres d’estudis veïnals, com ara la Taula de l’Eix Pere IV, l’Arxiu Històric del Poble Nou i l’Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou.

Més informació