La Colla de Drac del Poblenou fa córrer la 7a Milla del Drac

22/08/2019 - 21:32 h

Cultura i lleure. La proposta, que compta amb la col·laboració del Club d’Atletisme Canaletes Sant Martí, dona el tret de sortida a la Festa Major del Poblenou

La proposta, que compta amb la col·laboració del Club d’Atletisme Canaletes Sant Martí, dona el tret de sortida a la Festa Major del Poblenou

Enguany, i ja en van set edicions, se celebra de nou al Poblenou la Milla del Drac, que tindrà lloc divendres 6 de setembre al vespre ran de mar, davant la platja del Bogatell. Les inscripcions, que es tancaran el 3 de setembre (o quan s’arribi a 500 inscrits), es poden formalitzar en el següent enllaç:

Inscripcions a la 7a Milla del Drac

La cursa està dividida en cinc modalitats: una d’amateur (la ‘Foguerada’), una altra de federada (la ‘Deflagració’), una d’infantil (la ‘Guspireta’ per a nascuts dels 2009 al 2011), una per a joves (la ‘Guspira’ per a nascuts del 2006 al 2008), i una de familiar (la ‘Flama’). A més, enguany ja queda consolidada la ‘Rodafoc, una cursa inclusiva que compta amb l’assessorament de l’Institut Guttmann.

L’ objectiu de la cursa és oferir els corredors un espectacle esportiu i cultural que uneix l’activitat física, l’espectacle pirotècnic i la música en un únic espai. La Colla del Drac del Poblenou organitza aquesta proposta pPer donar el tret de sortida de Festa Major del barri, i ho fa amb col·laboració d’una altra entitat ben arrelada al barri, el Club d’Atletisme Canaletes Sant Martí, que ja fa 40 anys que treballa per fomentar l’atletisme al barri.

_______________PROGRAMACIÓ COMPLERTA_______________

Dimecres 4 de setembre, a les 19.30 h
Una oportunitat única per compartir vivències i dubtes amb corredors experimentats, i aprendre tècniques que milloraran el resultat dels teus entrenaments.

Dijous 5 de setembre, de 18 a 21 h
Recollida dels dorsals a Can Saladrigas (Joncar, 35) a la carpa habilitada expressament (també es podran recollir el mateix dia de la cursa de 18 a 19.45 h, a la carpa situada al punt de sortida de la competició).

Divendres 6 de setembre
Al passeig Marítim, davant de la platja del Bogatell
19.00 h  Cercavila dels Dracs de la Colla del Drac de Poblenou
19.45 h  Curses: Rodafoc (inclusiva), Guspireta (infantil), Guspira (juvenil), Deflagració (senior federada), Foguerada (senior) i Flama (familiar)
21.30 h  Espectacle pirotècnic amb l’Estarrufat i l’Estarrufadet

Després de sis edicions, la Milla del Drac va ocupant el seu espai dins del calendari de curses de Barcelona. La seva localització propera el mar i el seu caràcter lúdic i popular converteixen aquest acte en molt més que un simple esdeveniment esportiu.